Ellen haar eerste stapjes in de grote mensenwereld

« Terug Start

Levering van brandstoffen op locatie? Een prima plan!

Gepost op

Ondernemers en bedrijfseigenaar en willen hun bedrijfsprocessen natuurlijk zo efficiënt mogelijk inrichten. Doel hierbij is om productielijnen, toelevering, het transport en de inkoop zo voordelig mogelijk te regelen, zodat je als ondernemer meer winst maakt. Een van de manieren om dit te doen, is door te kiezen voor brandstoffen laten leveren op je bedrijfslocatie. Waarom is het structureel laten aanvoeren van brandstof een slimme zet? Welke voordelen levert een gestroomlijnde brandstoflevering precies op? En voor welk soort ondernemingen is brandstoftoevoer uitbesteden aan een specialist een geschikte optie?

Brandstoflevering op locatie: een hele slimme zet!

Brandstoffen laten leveren op bedrijven is een slimme keuze die uiteindelijk meer oplevert dan veel ondernemers zich realiseren. Met name voor industriële bedrijven, fabrieken, transportbedrijven en boerenbedrijven is de levering van brandstof organiseren ideaal. In dit soort bedrijfstakken, die veel gebruikmaken van voertuigen, is het belangrijk dat er altijd voldoende brandstof op voorraad is. Denk hierbij aan diesel en/of benzine, maar ook aan olie om motoren en apparaten te smeren. Kies je voor een geregelde toelevering van dit soort brandstoffen, dan heb je altijd de zekerheid dat je over genoeg brandstof beschikt om jouw onderneming draaiende te houden. Maar dat niet alleen. Als je jouw medewerkers traint om na een werkdag transportbusjes, vrachtwagens en/of bedrijfsauto vol af te tanken, bespaart dat veel tijd en geld. De volgende ochtend staan al je bedrijfsvoertuigen startklaar. Een bezoek aan een tankstation is niet meer nodig, waardoor jouw personeel niet bij een tankstation in de rij komt te staan. Tijd is geld, dus reken maar uit je winst. Naast dit logistieke voordelen, dat je tijd en geld scheelt, betekent kiezen voor brandstoffen laten leveren ook dat je doorgaans voordeliger aan je brandstof komt. Veel leveranciers van brandstoffen leveren op contractbasis vaak interessante kortingen, die je als ondernemer flink wat geld kunnen schelen. En ten slotte biedt een gestroomlijnde aanvoer van brandstof je als afnemer de garantie dat je een minimale kwaliteitsstandaard kunt verwachten. Specialisten op het gebied van brandstoflevering hanteren minimale kwaliteitseisen. Bij levering krijg je dan ook doorgaans een betere kwaliteit brandstof dan bij een standaard tankstation of oliestation.

Ondernemingen die baat hebben bij brandstoflevering

Er zijn veel bedrijven die profiteren van een contractueel afgesloten brandstoftoevoer via een specialist. Vooral ondernemingen die actief zijn in de transportsector, zoals pakketbezorgers en bezorgdiensten, hebben veel profijt van brandstoflevering op locatie, bijvoorbeeld door Ballering Oliehandel. Hetzelfde geldt voor bedrijven met een eigen bezorgservice: je eigen brandstof op je bedrijfsterrein is dan ideaal. Veel producten en industriële bedrijven hebben ook profijt van lokale brandstoftoevoer. En vergeet ten slotte de agrariërs niet. Zeker als je boerderij of veehandel op een afgelegen locatie is gevestigd, is eigen brandstofvoorziening essentieel.


Delen