Ellen haar eerste stapjes in de grote mensenwereld

« Terug Start

Het huren van een touringcar

Gepost op

Zowel in Nederland als in het buitenland bieden veel touringcarbedrijven touringcars te huur aan. Op deze manier wordt het mogelijk om als bedrijf of particulier een touringcar te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een evenement, een groepsreis of schoolreisje. Bij het huren van een touringcar is het belangrijk om een aantal aspecten in ogenschouw te nemen. Prijs en bijkomende kosten De hoogte van de huurprijs van een touringcar kan door het touringcarbedrijf middels een offerte ingeschaald worden. Hierbij speelt het aantal passagiers en het aantal kilometers een belangrijke rol. De werktijd van de chauffeur bepaalt daarnaast ook de hoogte van de factuur. Tot slot zal de offerte hoger uitvallen als de touringcar in het hoogseizoen gehuurd zal worden. Het laagseizoen valt daarentegen relatief lager uit qua kosten. Hetzelfde geldt voor de dag waarop de touringcar gehuurd wordt. Een dag in het weekend kent een hoger huurbedrag dan een doordeweekse dag. Mocht de busreis naar het buitenland gaan, dan kan er sprake zijn van bijkomende kosten. Voorbeelden hiervan zijn buitenlandse belastingen, tol- en parkeergeld, een of meerdere overnachtingen van de chauffeur, maaltijden van de chauffeur en eventuele catering aan boord.  Uitvoering van de touringcar en overige mogelijkheden Tegenwoordig zijn touringcars van alle gemakken voorzien zodat de reis prettig en comfortabel verloopt. Te denken valt aan een toilet, airco, koelkast, koffiebar, tv, dvd en goed geluidsapparatuur. Touringcarbedrijven hebben vaak een wagenpark tot hun beschikking waaruit u een ruime keuze heeft. De capaciteit van de touringcar vormt hierin een belangrijk uitgangspunt. Touringcars zijn er in verschillende soorten en maten. Van rolstoel-touringcars tot rouwauto's en van 13-meter bussen tot speciale VIP-bussen. Mocht je als klant bijzondere wensen hebben ten aanzien van het huren van een touringcar, dan zijn er meerdere mogelijkheden die touringcarbedrijven je kunnen bieden. Zo bestaan er bedrijven die ervaring hebben met busvervoer bij evenementen. Naast het verhuren van een luxe touringcar, tourbus of partybus kunnen zij de klant ondersteunen bij het organiseren van een event door mee te denken over bezoekersstromen, parkeerproblemen, de inzet van pendelbussen, buskaartverkoop en de algemene co√∂rdinatie. Een andere mogelijkheid die tegelijkertijd met het huren van een touringcar geboden kan worden door het touringcarbedrijf, is een arrangement. Voor bijvoorbeeld concerten, dagtochten en meerdaagse busreizen stelt de klant met het touringcarbedrijf een arrangement samen dat voldoet aan de wensen en afgestemd is op het reisgezelschap. Vanuit het bedrijf kan meegedacht worden over de mogelijkheden op het gebied van avontuurlijke, sportieve en educatieve teamactiviteiten, maar ook op het gebied van kunst en cultuur gerelateerde uitstapjes. Alles met als doel om het huren van een touringcar te laten slagen! Bekijk de De Roo taxi en autoverhuur voor meer informatie.


Delen